Blue Marine Produkter

Svensktillverkade avsaltningsanläggningar och vattenreningsprodukter för bräckt vatten. Våra produkter passar båt och fritidshus.
  • Blue Marine Watermaker passar båtar från ca 28 till 100 fot och finns i två modeller 90 och 130.
  • Blue Marine Arkipelag för sommarstugor på öar, sjönära områden eller för dig som har en egen brunn.
  • Blue Marine Led UV-light by Watersprint, Led UV-ljus med nanoteknik som är en säker intelligent vattenrening av bakterier.

Blue Marine Watermaker

Idag finns nästan allt i moderna båtar men oftast fattas en vattenrenare som gör er oberoende av vattentillgången i båten. Med Blue Marine Watermaker har ni obegränsat med rent vatten i er vattentank.

Med Blue Marine Watermaker får ni ett bekvämare båtliv och miljövänligare tillvaro. Ni slipper åka och leta efter tankställen med rent vatten. Ni kan duscha och diska så mycket ni vill. Ni har rent vatten till toaletter och ni kan tvätta båten med rent vatten.

Blue Marine Watermaker levereras komplett med alla tillbehör som behövs för en installation. Blue Marine Watermaker är helautomatisk. Tryck på startknappen så börjar Blue Marine Watermaker leverera rent vatten.

Blue Marine Arkipelag

Blue Marine Arkipelag är vattenrenaren för sommarstugor på öar, sjönära områden eller platser där behovet finns att rena vatten. Blue Marine Arkipelag har Blue Marine LED UV-light by Watersprint som vi är först i världen med att montera på våra produkter.

Med Arkipelag får du tillgång till obegränsat med rent sjövatten till ert hushåll för matlagning, disk och dusch och en enklare vardag helt enkelt.

Blue Marine Led UV-light by Watersprint

För första gången finns möjligheten för båt-/husbilsägaren att på ett säkert sätt få ett bakteriefritt vatten. Led UV-ljuset monteras efter båtens/husbilens vattentank vilket innebär att oavsett om vattnet har legat en vecka eller en månad i tanken så tar Led UV-ljuset död på 99,9% av alla bakterier.
 

Samarbetspartners

 
gtclogogrupp2.png